Leto plné zážitkov v hoteli FIS JASNÁ****

 

Poctivý kulinársky večer
v sobotu 15.9.2018

Erik Volko svoju kuchársku kariéru na Slovensku odštartoval v Hoteli Grand Jasná, kde nastúpil ako kuchár hneď po príchode z Nemecka. Postupne sa vypracoval na zástupcu šéfkuchára, medzi tým sa stal členom Gourmet klubu, kde sa zúčastňoval domácich aj zahraničných súťaží. Pôsobil ako šéfkuchár hotela Hills v Starej Lesnej, Crystal Bar and Restaurant - šéfkuchár, Grand Hotel Kempinski High Tatras - Sous Chef, kde spolu aj s Head Chefom Gabrielom Kocákom skončili ako najlepšia hotelová reštaurácia roka na Slovensku za rok 2012. Na základe tohto úspechu dostali ocenenie Zlatá vidlička. V súčasnosti Erik vedie svoje výnimočné Bistro Chef s prvou otvorenou kuchyňou vo Zvolene.

Miesto na večeru si môžete zarezervovať priamo na našej recepcii: fisjasna@fisjasna.sk

 

leto plné zážitkov v hoteli fis jasna

 

 
TA

Vaša spokojnosť nás neustále poháňa vpred


"Luxus, skvelá poloha, exkluzívna kuchyňa, relax a pohoda v bazéne a wellness, profesionálne masáže a individuálny prístup k hostom. A aj náš štvornohý domáci miláčik si tento hotel zamiloval
Karol, 16. januára 2016 - pozrieť všetky hodnotenia