Leto plné zážitkov v hoteli FIS JASNÁ****

Aj počas tohto leta privítame v Hoteli Fis Jasná**** výnimočných odborníkov z oblasti gastronómie. Svojou návštevou nás poctia traja výnimoční šéfkuchári.
 

Večer talianskej kuchyne 
v sobotu 21.7.2018

Luca Nucciarelli začal svoju kariéru v talianskom Toskánsku, v mestečku Pitigliano. Na svojich kuchárskych cestách svetom v Anglicku stretol svoju lásku, ktorá ho priviedla na Slovensko. Dnes pre Vás ako šéfkuchár varí v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach.

 

Večer plný miešaných nápojov
v sobotu 18.8.2018

Michal Hajský začal svoju gastronomickú kariéru už na strednej škole, kde sa naučil základy. Po ukončení školy odišiel do Talianska, kde sa mohol vzdelávať a napredovať v rôznych baroch a reštauráciách. Po šiestich rokoch v Taliansku odišiel do Londýna, kde taktiež istý čas pracoval. V Londýne sa rozhodol, že je najvyšší čas vrátiť sa domov a splniť si svoj sen. Vždy chcel variť a v zahraničí zistil,  že „variť“ sa dá aj za barom. Michal otvoril v Trenčíne svoj prvý cocktail bar Amante. Po istej dobe nasledoval ďalší bar Amante v Púchove. Už ako majiteľ dvoch barov sa stal tiež chef de bar v reštaurácii Kursalon Trenčianske Teplice, kde dodnes pôsobí.

 

Poctivý kulinársky večer
v sobotu 15.9.2018

Erik Volko svoju kuchársku kariéru na Slovensku odštartoval v Hoteli Grand Jasná, kde nastúpil ako kuchár hneď po príchode z Nemecka. Postupne sa vypracoval na zástupcu šéfkuchára, medzi tým sa stal členom Gourmet klubu, kde sa zúčastňoval domácich aj zahraničných súťaží. Pôsobil ako šéfkuchár hotela Hills v Starej Lesnej, Crystal Bar and Restaurant - šéfkuchár, Grand Hotel Kempinski High Tatras - Sous Chef, kde spolu aj s Head Chefom Gabrielom Kocákom skončili ako najlepšia hotelová reštaurácia roka na Slovensku za rok 2012. Na základe tohto úspechu dostali ocenenie Zlatá vidlička. V súčasnosti Erik vedie svoje výnimočné Bistro Chef s prvou otvorenou kuchyňou vo Zvolene.

 

 

 

leto plné zážitkov v hoteli fis jasna

 

 
TA

Vaša spokojnosť nás neustále poháňa vpred


"Luxus, skvelá poloha, exkluzívna kuchyňa, relax a pohoda v bazéne a wellness, profesionálne masáže a individuálny prístup k hostom. A aj náš štvornohý domáci miláčik si tento hotel zamiloval
Karol, 16. januára 2016 - pozrieť všetky hodnotenia